Agri-Apps, Events, farmers
Leave a comment

Die NAMPO Kaap 2022 Toep is nou beskikbaar

Die NAMPO Kaap 2022 Toep is nou beskikbaar om die meeste van jou besoek aan NAMPO Kaap te maak.

Hierdie GRATIS toepassing sal jou metgesel, gids, beplanner, bron van inligting en platform wees vir kommunikasie met kliënte, uitstallers en mede-besoekers. Dit bevat al die inligting wat jy nodig het oor die program, uitstallers, borge en uitleg van die terrein en sale op die punte van jou vingers.Die NAMPO Kaap 2022-toepassing sal jou ervaring van die ekspo verbeter met moeitevrye netwerk sowel as besigheidskaartjieskandering en -uitruiling.

Die toepassing laat jou toe om jou eie skedule vir die geleentheid te skep, en maak dus seker dat jy nie enige lesings, demonstrasies of besprekings mis nie. Jy kan selfs die toepassing gebruik om notas te maak vir gebruik tydens en na die geleentheid. Om jou pad na spesifieke uitstalstalletjies en -lokale te vind, word maklik gemaak met die terreinplan, saal-vloerplanne en goed georganiseerde inligting wat jou direk na jou gekose bestemmings sal lei. Die NAMPO Cape 2022 App is ontwikkel deur AgriAbout aanlyn tydskrif namens Graan SA en Bredasdorp Park NPC.

TOEGANGSKAARTJIES

Pryse is R80 vir volwassenes en R40 vir skoolgaande kinders. Voorskoolse kinders kom gratis in. Toegangskaartjies vir NAMPO Kaap is aanlyn beskikbaar by www.ticketpros.co.za en by die hekke. Die ekspo duur van Woensdag, 14 tot Vrydag, 17 September van 08:00 tot 17:00 en Saterdag, 17 September van 08:00 – 14:00. Besoekers kan gerus die Kaap Agulhas Toerismekantoor by 028 424 2584 / 082 896 2225 kontak of besoek www.overberg-info.co.za vir verblyf. 

Vir meer inligting oor NAMPO Kaap 2022, besoek www.expo.org.za of laai die NAMPO CAPE 2022 App af.

Leave a Reply

Your email address will not be published.